Fő Profilunk

Elsősorban konyhabútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, de ezen felül bármilyen az Ön igényeinek megfelelő bútort el tudunk készíteni ( fürdőszoba, tálalószekrény, hálószoba, nappali, előszoba, gardrób, üzletek berendezése, irodabútorok stb.) A széles választékú alapanyagokból biztosan meg tudjuk valósítani az Ön egyéni elképzeléseit.

Hogyan készül?

Bútoraink a telephelyünkön jól felszerelt műhelyben, korszerű gépekkel gyártódnak, szakmailag hozzáértő asztalosok keze munkájával.

Tanácsadás

Az üzleteinkbe betérő érdeklődőkkel, kötetlen beszélgetés során igényfelmérést készítünk, így kiderülnek az elképzelések. Ezek mentén már el tudjuk indítani a közös munkát. Nagy segítségünkre van a ház/lakás alaprajza, mert így jobban bele tudjuk képzelni magunkat abba a környezetbe.

Tervezés

Előre egyeztetett időpontban a hozott méretek alapján elkezdődhet a munka kreatív része a tervezés. Alapanyagok és a kiegészítő vasaltok válogatása közben elkészül a 3D-s látványterv és a pontos kalkuláció. A bútorához választhat nálunk beépíthető készülékeket, a szerződött partnereink által bő kínálatból, kedvező árakon válogathat.

Felmérés

Megbízás esetén helyszíni szemlét/felmérést végzünk, ami nélkülözhetetlen a tervek pontosításában. Egy bútor elkészítése csak úgy mehet végbe, ha a háttérmunkálatok is el vannak végezve, ehhez precíz műszaki dokumentáció készül, amibe beletartoznak a kiállási tervek is (víz-, gáz-, villanykiállás, csempeterv stb.). Ezek után Önre már csak annyi feladat vár, hogy továbbítsa ezeket a terveket a megfelelő szakembereknek.

Kivitelezés/Beszerelés

A megrendeléstől számítva 4-6 héten belül készül el álmai bútora. A helyszíni szerelést 15 éves tapasztalattal rendelkező asztalosaink végzik. Bútortól függően a gépészet beüzemelését tőlünk független jótállási jegyen feltüntetett szakszerviz alkalmazottjai végzik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdései vannak? Nem tudja meg lehet e csinálni? Keressen Minket Bizalommal.

Kapcsolat »